Ana içeriğe atla

”Gelenekselden Dijitale Medya Dönüşümü ”adlı seminer ASBÜ Kuzey Kıbrıs konferans salonunda konuşmacı Dr. İbrahim Uslu'nun katılımlarıyla gerçekleşti. Uslu; konuşmasının başlangıcında RTÜK görevine nasıl geldiğini anlatarak öğrencilere doğru bir kariyer seçmenin öneminden bahsetti. Uslu konuşmalarının devamında; İnternet Yönetmeliği Amaçlarına değinerek Geleneksel yayın yapan radyo ve televizyon yayıncılarının yanı sıra internet ortamından faaliyet gösteren yayıncılar ile web tabanlı isteğe bağlı yayıncılık kuruluşlarını regüle etmekten bahsetti. Uslu; Geleneksel Medya tüketiminde televizyon izlenmenin artışının devam ettiğini ve dijital platformlara yukarı yönlü artışların hız kazandığını ifade etti. Dr. İbrahim Uslu'nun konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından yöneltilen sorular cevaplandı. Dr. İbrahim Uslu'ya katılımlarından ötürü Üniversite rektörümüz Prof. Dr. Enver Arpa tarafından plaket takdiminde bulunuldu.