ASBÜ Kuzey Kıbrıs Rektör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Zeki AKÇAM, 21 Aralık 2022 Çarşamba günü Özel Eğitim Öğretmenliği ve İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin bir proje kapsamında gönüllü görev aldığı Şehit Tuncer İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Zeki AKÇAM okul müdürü Hüseyin TEHDİT ile görüş alışverişinde bulundu. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü olarak Kıbrıs Türk toplumuna desteklerin her alanda devam edeceği vurgusu yapıldı. Proje kapsamında gönüllü öğrencilerimiz İngilizce eğitim materyalleri hazırlamakta ve proje sonunda hazırlanan materyaller okula teslim edilecektir. Özel eğitim öğretmenliği bölümü ise özel eğitim uygulamalarına katılmakta ve gönüllü destek olmaktadır. Ziyaret, hatıra fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

f